Intrebari Frecvente

I: Anvelopele vandute pe site sunt anvelope noi?

R: Toate ofertele din catalogul Pneux sunt anvelope noi, si fiecare anvelopa vine cu o garantie de 2 ani.

I: Anvelopele mele sunt uzate?

Cand trebuie sa le inlocuiesc?

R: Pentru siguranta si confortul dumneavoastra, este foarte important sa tineti cont de starea anvelopelor care va echipeaza masina. Aveti in vedere indicatiile martorilor de uzura aflati pe banda de rulare a anvelopei, limita legala minima este de 1,6 milimetri, dar ar fi indicat sa va schimbati anvelopele cand ating pragul de 2 milimetri. Impactul violent cu o groapa (sau incidente similare) pot duce la aparitia deformarii anvelopei, crescand riscul unei explozii in mers; verificati anvelopa de astfel de deformari. In cazul unui aliniament gresit al rotilor, pot aparea uzuri localizate, care duc la reducerea eficientei anvelopei. Verificati data fabricatiei anvelopei si aveti in vedere durata de viata de maximum 6 ani a acesteia, indiferent de cat de mic este numarul de kilometri efectuati. Orice neconformitate (pentru oricare dintre cazurile prezentate mai sus) duce la alterarea caracteristicilor initiale ale anvelopei.

I: Care sunt metodele de livrare?

R: Livrarea se face prin intermediul serviciilor de curierat FANCourier. In cazul unor comenzi mari livrarea se poate face si cu mijloacele de transport ale partenerilor nostri.

I: Pneux.ro accepta plata de pe carduri bancare?

R: Multumita serviciilor de securitate 3D, puteti achizitiona produsele Pneux in cel mai facil mod posibil, prin tranzactii on-line. Alternativ, puteti plati cu cash/card la sediul firmei noastre, sau prin ordin de plata, in momentul livrarii produselor.

I: Doresc achizitionarea unui model de anvelopa care nu este in stoc. Ce pot sa fac?

R: Pentru o mai usoara si rapida solutionare a oricarui fel de problema, ne puteti gasi atat la telefon 0774 039 068 cat si prin e-mail la contact@www.pneux.ro.

I: Vreau sa echipez o flota de masini cu anvelope de pe Pneux. Exista oferte personalizate in acest caz?

R: In cazul in care doriti sa plasati o comanda generoasa, consultantii Pneux va stau la dispozitie la numarul de telefon 0774 039 068, sau pe e-mail la adresa contact@www.pneux.ro pentru crearea unei oferte personalizate avantajoase.

I: Exista o metoda de a afla noutatile, ofertele speciale sau promotiile Pneux?

R: Pentru a fi la curent cu toate noutatile atat din lumea anvelopei, cat si din magazinul nostru, puteti sa va inscrieti la newsletterul Pneux cu o adresa de email valabila, sau sa urmariti pagina noastra de Facebook.

Echipa Pneux