Despre Noi

In ultimul secol si jumatate, anvelopei i-au fost atribuite roluri din ce in ce mai importante — de la accesoriu de sporire a confortului, ajungand sa devina un element important de siguranta si eficienta al autovehiculului. Aceasta evolutie a fost un raspuns la cererea utilizatorilor, anvelopa modificandu-si structura si imbunatatidu-si performantele astfel incat sa se preteze nevoilor fiecarui utilizator in parte.

Cu o vasta experienta in domeniile logistic, de transport si IT, echipa Pneux raspunde mai departe nevoilor clientului modern, fiind consultantul de incredere in procesele de cautare si de achizitie a unui set de anvelope optim pentru dumneavoastra.

Exista o multime de aspecte care definesc anvelopa ideala pentru fiecare dintre utilizatori, iar tipul autovehiculului este doar unul dintre ele. Numarul de kilometri parcursi intr-un an, clima specifica zonei, suprafata de rulare preponderenta, stilul de condus — sunt aspecte la fel de importante in gasirea setului de anvelope optime pentru un context dat. Pentru eficientizarea cautarii, Pneux dispune de un portofoliu online impresionant, mijloacele tehnologice moderne facilitand nu doar gasirea produsului ideal pentru dumneavoastra, ci si achizitionarea acestuia in deplina siguranta si transparenta.

Echipa Pneux are ca obiectiv crearea nu doar a celui mai bogat in oferte site de vanzare de anvelope, ci si a unui univers dedicat acestora — pe siteul www.www.pneux.ro veti gasi si cele mai recente stiri, teste comparative, sau alte informatii utile din lumea pneurilor. Folosindu-se de mijloacele de comunicare contemporane, Pneux se pune la dispozitia utilizatorilor atat prin intermediul social media — cel mai folosit mediu de comunicare al zilelor noastre — cat si prin e-mail, chat sau telefon.

Pneux este receptiv la nevoile clientului si, prin sistemul de consultanta pe care il pune la indemana acestuia, restrange cercul de posibile achizitii in asa fel incat oferta finala sa fie avantajoasa din toate punctele de vedere: al sigurantei, al eficientei, al comfort si, nu in ultimul rand, al bugetului.