continental logo brand

Continental

logoul producatorului de anvelope continental
Continental Prezentare Brand

Brandul german Continental este unul dintre cei mai mari producatori de anvelope, ocupand in acest moment locul patru mondial, cu vanzari anuale de 12.6 miliarde de dolari (2017). Fondat in 1871 ca producator de cauciuc, brandul Continental strange mai bine de 140 de ani de expertiza in industria producatorare de anvelope, fiind totodata si unul dintre cele mai implicate branduri in crearea de tehnologii pentru reducerea consumului de combustibil.

Continental detine o gama extinsa de produse velo, moto, auto si industriale, care sa performeze imbucurator in orice tip de aplicatie, pe orice tip de drum.

In 2007, Continental a devenit al treilea producator de echipament original (OEM) din industria auto. Prin multitudinea de solutii tehnologice si strategice propuse, Continental este un contribuabil activ la dezvoltarea industriei auto — Contidrom este, de mai bine de 50 de ani, prim teren de testare pentru multe tehnologii care apar in masinile moderne.

Continental Group se lauda cu un portofliul vast — Uniroyal, Matador, Semperit, Barum, General Tire, Viking, Mabor, Sportiva sunt branduri care se bucura de tehnologia nemteasca de ultima ora a Continental.